Psihoterapie online

Home » Psihoterapie online

Condițiile prezente de viață, masiv influențate de confruntarea cu virusul Covid-19, au făcut ca intervențiile psihologice mediate de tehnologie să fie tot mai mult folosite. Un număr tot mai mare de oameni resimt impactul psihologic al vieții în izolare și anxietate, apelul la serviciile psihologice online (evaluare/ consiliere/ psihoterapie online) fiind justificat și util mai ales că în ultimii ani s-a dovedit în mod consistent că psihoterapia online are efecte comparabile cu terapia față în față într-un spectru larg de situații (ex. depresie, tulburare de panică, stres posttraumatic, burn-out etc).

 

Atât studiile controlate, cât și rapoarte ale rutinei clinice au arătat că terapia cognitiv-comportamentală realizată online are efecte comparabile cu psihoterapia cognitiv-comportamentala realizată în maniera clasică, față în față.

 

Practica noastră a validat intervenția ca psiholog online.

 

Roxana Radomir este psiholog licențiat în utilizarea platformelor PAXONLINE și DEPRETER, cu ajutorul lor obținându-se bune rezultate în tratarea anxietății și depresiei.

 

Blog
Nevoia de legături emoționale securizante cu alții persistă întreaga viață.
Psiholog în Timișoara
Gândurile noastre iraționale sau negative și experiențele suprasolicitante generează suferință psihică, reacții dezadaptative și dezechilibre organice, justificând consultarea unui psiholog. Recomandabil este să avem o atitudine activă pentru a restaura sănătatea mentală și fizică. Consilierea psihologică și psihoterapia sunt interacțiuni interumane sanogene orientate spre găsirea de soluții la provocările emoționale, comportamentale și existențiale stresante pe care le întâlniți la un moment dat. Totuși, viața este mai importantă decât terapia. Bunăstarea noastră sufletească sporește dacă zi de zi cultivăm toleranța, generozitatea, curajul, emoțiile pozitive și raționalitatea.
© Copyright 2022 psih. Radomir Roxana
Facebook Twitter Google