Psihoterapie online

Home » Psihoterapie online

Condițiile prezente de viață au făcut ca intervențiile psihologice mediate de tehnologie să fie tot mai mult folosite, mai ales că s-a dovedit că psihoterapia online are efecte comparabile cu terapia față în față într-un spectru consistent de situații (ex. depresie, tulburare de panică, stres posttraumatic, burn-out etc). Atât studiile controlate, cât și rapoarte ale rutinei clinice au arătat că terapia cognitiv-comportamentală realizată online are efecte comparabile cu psihoterapia CBT realizată în maniera clasică, față în față.

 

Roxana Radomir este psihoterapeut licențiat în utilizarea platformelor PAXONLINE și DEPRETER, cu ajutorul lor obținându-se bune rezultate în tratarea anxietății și depresiei.

 

Blog
”99% dintre lucrurile de care ne este frică nu ni se întâmplă,”
Psiholog în Timișoara
Gândurile noastre iraționale sau negative și experiențele suprasolicitante generează suferință psihică, reacții dezadaptative și dezechilibre organice. Recomandabil este să avem o atitudine activă pentru a restaura sănătatea mentală și fizică. Consilierea psihologică și psihoterapia sunt interacțiuni interumane sanogene orientate spre găsirea de soluții la provocările emoționale, comportamentale și existențiale stresante pe care le întâlniți la un moment dat. Totuși, viața este mai importantă decât terapia. Bunăstarea noastră sufletească sporește dacă zi de zi cultivăm toleranța, generozitatea, curajul, emoțiile pozitive și raționalitatea.
© Copyright 2020 psih. Radomir Roxana
Facebook Twitter Google