Psihoterapie online

Home » Psihoterapie online

Psihoterapia online câștigă tot mai mult teren datorită compatibilității mai mari cu stilul de viață modern și a eficienței comparabile cu terapia față în față. În România există platforme de anvergură pentru tratarea depresiei și anxietății precum DEPRETR și PAX, ambele dezvoltate de Cognitrom Cluj-Napoca. Psih. Roxana Radomir este psihoterapeut licențiat în utilizarea platformei DEPRETER.

 

Evaluarea simptomelor de depresie folosind instrumentele științifice incluse în DEPRETER este gratuită.

Blog
O inimă plină de recunoștință este ca un magnet pentru starea de bine. Asemenea antidepresivelor, cultivarea gândurilor și emoțiilor pozitive influențează nivelurile de dopamină și serotonină.
Cabinet psihologie
Gândurile noastre iraționale sau negative și experiențele suprasolicitante generează suferință psihică, reacții dezadaptative și dezechilibre organice. Recomandabil este să avem o atitudine activă pentru a restaura sănătatea mentală și fizică. Consilierea psihologică și psihoterapia sunt interacțiuni interumane sanogene orientate spre găsirea de soluții la provocările emoționale, comportamentale și existențiale stresante pe care le întâlniți la un moment dat. Totuși, viața este mai importantă decât terapia. Bunăstarea noastră sufletească sporește dacă zi de zi cultivăm toleranța, generozitatea, curajul, emoțiile pozitive și raționalitatea.
© Copyright 2019 psih. Radomir Roxana
Facebook Twitter Google